SPANIELWEEKEND 12-13 maj

Valpklass Jeremy Sven-Erik Christian på bilden saknas Helena som behövde åka tidigare

Öppen klass Sven-Erik Katarina Liv och Knut

Elitklassen Annikken Christian och Katarina

Lunch

Vi vill tacka alla som gjorde vår " spanielweekend" till denna succe
Träningen med Mr Jeremy organ, som är en mycket engagerad instruktör på lördagen fick många av deltagarna att få ut det bästa av sina hundar.
På söndagen genomfördes ett Workingtest i 3 klasser, det var ca 30 starter!!!
Domare var jeremy med hjälp av Ulf westerlund som var behjälplig hela dagen och dömde i par med Jeremy i Vinnarklass

Vi vill tacka alla som fick denna helg att bli nåt att komma ihåg, för vi kommer att göra om samma nästa år.

Tack deltagare, funktionärer, domare och sist men inte minst våra sponsorer som gav ett fantasiskt prisbord.

Sponsorerna: Torsbo Handels, Nordic hundfoder, Chevalier, Grolls arbetskläder, Hundgubben ( burar & sängar ) , Agria, PCL shampoo.

Och Uffe " trätäljaren" westerlund som hade gjort 3 gubbar som han skänkte till 2 pristagare , och en gåva till sin " domarkollega Jeremy

Tack alla än en gång

Lollo & Frasse

Då vi fått mycket " feedback " från många , här komer nåra kommentarer från domarna.


Dear Per and Lollo,
Thank you both very much for inviting Gill and I to Sweden, firstly I would like to thank you for your very kind hospitality you made us very welcome, secondly I would like to praise you both for such a well organized event it all went so smoothly, thirdly I would like to say how impressed I was with the group of owners and their dogs the owners were all very enthusiastic to learn making it much easier for me to teach also the quality of the dogs were very much higher than previous visits to Sweden meaning that the overall standard is improving which can only be good, We both look forward to our next visit to Sweden ( that's if you will have us )?
with all the very best from Gill and Jeremy


WT
Frasse och Lollo hade arangerat en spaniel helg med kurs för Jeremy Organ på lördagen, och ett WT på söndagen. Det är alltid roligt att träffa likasinnade och att prata hund och mingla runt. Tina och jag anslöt vid middagstid på lördagen. Jeremy var på plats med sin fru Jill, och höll på för fullt att instruera träningsdeltagarna. Jeremy är en engagerad tränare och såg till så att alla fick den tiden de behövde. Han är av naturen en mycket sympatisk person och vi njöt av hans närvaro. Vi dömde working testet tillsammans och vi har samma sätt att se på hundarna och hur det ska gå till när en spaniel kommer lös i marken. Vi var rörande eniga om att det fanns många hundar med framtiden framför sig, och jag ska se till att följa dem framöver. det hade ju varit roligt att få se en del av dessa på vårat unghundsderby till hösten. Jag vill också passa på att tacka Frasse och Lollo för denna trevliga helg, och samtidigt önskar jag en repris. Uffe Westlund
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS